Activiteiten

Vergaderlocatie

Accommodatie van Poelenburgh is geen standaard vergaderlocatie. Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. De vergaderlocatie van Accommodatie Van Poelenburgh biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige bosrijke omgeving en vlakbij het strand. 

Op vakantie met je paard

In combinatie met een van onze verblijven (ook zijn onze stallen zonder accommodatie te boeken) kunt u ook een verblijf voor uw paard boeken. Heerlijk op rit naar het bos, duin of strand en terugkomen op het terrein waar uw accommodatie en dat van uw paard is. 

Schoolkamp

Accommodatie Van Poelenburgh is uitstekend geschikt voor een- of meerdaagse schoolreizen, werkweken, introductiekampen of kampweken. We bieden een actieve en leerzame kampweek op een unieke locatie!

Ruiterkamp

Een ruiterkamp op Duinmanege van Poelenburgh is voor iedere echte paarden- en ponygek een onvergetelijke vakantieweek vol plezier. De hele week staat in het teken van bezig zijn met paarden en de paardensport, daarnaast zijn er ook andere leuke vakantie-activiteiten.

Manege

Duinmanege van Poelenburgh is een sfeervolle 5-sterren manege gelegen aan het prachtige Noord-Hollandse kustgebied. Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter bent, dressuur, springen of recreatief, wij bieden ritten en lessen voor ruiters van alle niveaus.

Buitenrijweekend & midweek

Paardrijden in de mooiste omgeving van Noord-Holland!

nl_NLNederlands