Schoolkamp

Accommodatie Van Poelenburgh is uitstekend geschikt voor een- of meerdaagse schoolreizen, werkweken, introductiekampen of kampweken. We bieden een actieve en leerzame kampweek op een unieke locatie!

Accommodatie van Poelenburgh heeft de perfectie groepsaccommodatie met aparte groepsruimte geschikt voor wel 48 personen en daarnaast is deze eventueel nog te combineren met de andere accommodaties op het terrein. De ligging is uniek met aan de overkant het bos/duingebied en op fietsafstand het prachtige strand.

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Accommodatie Van Poelenburgh biedt, door de brede opzet, talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een schoolkamp. Vanzelfsprekend behoort ponyrijden tijdens een les of een buitenrit tot de mogelijkheden. Naast mogelijkheden op ons terrein werken wij ook nauw samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van groepsactiviteiten zoals surfen, raften, bodyboarden, tennis, bootje varen, bouncing bubbles tournooi noem maar op! De omgeving nodigt ook enorm uit om te fietsen of mountainbiken!

nl_NLNederlands