Accommodatie Poelenburgh

Vergaderlocatie
Vergaderingen, trainingen en meerdaagse bijeenkomsten

Accommodatie van Poelenburgh is geen standaard vergaderlocatie. Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. De vergaderlocatie van Accommodatie Van Poelenburgh biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige bosrijke omgeving en vlakbij het strand. 

Ruiterherberg II & Boerderij van Poelenburgh zijn uitermatie geschikt voor uw bijeenkomst. Of u nu een dagdeel wenst of een meerdaagse bijeenkomst, groot of klein gezelschap er is van alles mogelijk. Uiteraard is het combineren van verschillende ruimtes ook mogelijk. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vullen ze in. Uw hele dag(en) kan verzorgd worden van ontbijt tot diner.
Schroom niet om te vragen!

Naast uw zakelijke bijeenkomst is er misschien ook wel tijd voor ontspanning. Denk daarbij aan een unieke coaching methode met paarden, een bosrit, groepsles of moutainbiken! Ook onderhouden wij veel contact met bedrijven uit de buurt waardoor het ook mogelijk is om andere groepsactiviteiten te organiseren via ons.

Kortom een locatie met veel mogelijkheden!

Ruiterherberg II

Boerderij van Poelenburgh


 

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.