Vergaderlocatie

 

Accommodatie van Poelenburgh is geen standaard vergaderlocatie. Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. Onze vergaderlocatie biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige bosrijke omgeving en vlakbij het strand in het hart van Noord-Holland. 

Onze nieuwe Boardroom, Ruiterherberg II & Boerderij van Poelenburgh zijn uitermate geschikt voor uw bijeenkomst of vergadering. Of u nu een dagdeel wenst of een meerdaagse bijeenkomst, groot of klein gezelschap er is van alles mogelijk. Uiteraard is het combineren van verschillende ruimtes ook mogelijk. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vullen ze in. Uw hele dag(en) kan verzorgd worden van ontbijt tot diner.

Schroom niet om te vragen!

Naast uw zakelijke bijeenkomst is er misschien ook wel tijd voor ontspanning. Denk daarbij aan een unieke coaching methode met paarden, een bosrit, groepsles of moutainbiken. Ook onderhouden wij veel contact met bedrijven uit de buurt waardoor het ook mogelijk is om andere groepsactiviteiten te organiseren via ons. Én gratis parkeren voor de deur! Ook mogelijkheid tot laden van uw elektrische auto.

nl_NLNederlands