Boerderij Hazendaal

Prachtige luxe woonboerderij. Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek.

De ruimte

Luxe en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie tot 16 personen met 7 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in Schoorl. Authentieke elementen in een modern jasje met de gemakken van deze tijd. De professioneel ingerichte keuken met o.a. hete luchtoven, steamer, magnetron, vaatwasser etc maakt het comfort compleet. In de prachtige, ruim ingerichte woonkamer vindt u een heerlijke loungehoek met openhaard, tv hoek, eettafel met prachtig uitzicht op de tuin en langgestrekte weide met paarden. Rondom de boerderij is veel ruimte waar de kinderen kunnen spelen met o.a. een voetbaldoel en trampoline. Er zijn twee terrassen zodat u altijd een perfecte plek heeft om te zitten, eentje is zelfs overdekt.

Slaapkamer 1: tweepersoonsbed Slaapkamer 2: twee stapelbedden Slaapkamer 3: tweepersoonsbed met twijfelaar Slaapkamer 4: Tweepersoonsbed en tweepersoons hoogslaper Slaapkamer 5: twee eenpersoonsbedden Slaapkamer 6: Tweepersoonsbed Slaapkamer 7: eenpersoonshoogslaper

Linnengoed inclusief handdoeken is verplicht om af te nemen bij de verhuur a 11.50 euro per persoon. Keukenlinnen is standaard aanwezig. Evenals een paar vaatwasblokjes, lucifers, afwasborstel etc.

nl_NLNederlands