Manege

Duinmanege van Poelenburgh is een sfeervolle 5-sterren manege gelegen aan het prachtige Noord-Hollandse kustgebied. Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter bent, dressuur, springen of recreatief, wij bieden ritten en lessen voor ruiters van alle niveaus.

Door onze unieke ligging hebben wij direct toegang tot bossen, duinen en strand en wij bieden diverse buitenritten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een staprit, bos/duinrit, strandrit, volle maan rit of een mooie dagtocht?

Paardrijvakantie

Wil jij een paardrijvakantie op zijn best beleven? Dan zijn onze ruiterkampen absoluut iets voor jou. Dressuurlessen, springlessen, voltige, pushball en natuurlijk prachtige bos- en strandritten, een ruiterkamp staat garant voor een week vol paardenplezier!

In onze gezellige kantine is het heerlijk vertoeven en onze prachtige accommodatie biedt mogelijkeden tot paardrijweekenden of bedrijfsuitjes.

Duinmanege van Poelenburgh is lid van de Manege & Ruiterbond(M&RB). Daarnaast is de manege in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Erkenningen die aangeven dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Kijk voor meer informatie op de website van de manege www.poelenburgh.nl

nl_NLNederlands