Accommodatie Poelenburgh

Ruiterherberg IIUnieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. 

De ruimte
De slaapzalen zijn voor maximaal 25 personen. De slaapzalen zijn modern, eigentijds en afgewerkt met prachtige materialen. Uitstekende bedden en een heerlijk ruime badkamers met ieder vier douches. Twee slaapzalen met ieder met 16 bedden. Twee toiletten en twee badkamers met ieder vier douches. Groepsruimte met een prachtig en comfortabel woongedeelte, professionele keuken van alle gemakken voorzien en een prachtig terras uitkijkend op de manege. Houd er wel rekening mee dat het om 23:00 stil moet zijn binnen en buiten.

De ruimte wordt in principe zonder beddengoed verhuurd. Dekens en kussens zijn aanwezig. Tegen een meerprijs van 10 euro per persoon liggen er linnenpakketten inclusief handdoeken voor u klaar. Houd ook rekening met de toeristenbelasting van € 1,80 p.p.p.n. & de borg van 500 euro.

Ruiterherberg II


 

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.