Accommodatie Poelenburgh

SchoolkampenSchoolkamp 

 

Accommodatie Van Poelenburgh is uitstekend geschikt voor een- of meerdaagse schoolreizen, werkweken, introductiekampen of kampweken. We bieden een actieve en leerzame kampweek op een unieke locatie!

Accommodatie van Poelenburgh heeft de perfectie groepsaccommodatie met aparte groepsruimte geschikt voor wel 48 personen en daarnaast is deze eventueel nog te combineren met de andere accommodaties op het terrein. De ligging is uniek met aan de overkant het bos/duingebied en op fietsafstand het prachtige strand.
 

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Accommodatie Van Poelenburgh biedt, door de brede opzet, talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een schoolkamp. Vanzelfsprekend behoort ponyrijden tijdens een les of een buitenrit tot de mogelijkheden. Naast mogelijkheden op ons terrein werken wij ook nauw samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van groepsactiviteiten zoals surfen, raften, bodyboarden, tennis, bootje varen, bouncing bubbles tournooi noem maar op! De omgeving nodigt ook enorm uit om te fietsen of mountainbiken!

 


 

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.