Accommodatie Poelenburgh

Ruiterkampen
 

Een ruiterkamp op Duinmanege van Poelenburgh is voor iedere echte paarden- en ponygek een onvergetelijke vakantieweek vol plezier. De hele week staat in het teken van bezig zijn met paarden en de paardensport, daarnaast zijn er ook andere leuke vakantie-activiteiten. Er wordt natuurlijk veel paardgereden:  dressuur en springlessen, voltige, pushball en natuurlijk grandioze buitenritten: naar het bos en naar het strand voor de gevorderde ruiters.

De ruiterkampen worden georganiseerd voor ruiters vanaf zes jaar en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. De kampen worden geleid door gediplomeerde rij-instructeurs en enthousiaste groepsleiders. We hebben verschillende soorten ruiterkampen: het dagkamp, het jeugdkamp en de instructieweken. Wil je meer informatie of je inschrijven voor zo'n fantastische week? Klik dan hier en je wordt doorgelinkt naar de site van Duinmanege van Poelenburgh.
 

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.