Accommodatie Poelenburgh

Pony huren bij je verblijf

Wist u dat u ook een pony'tje kan huren bij uw verblijf?

Uw zoontje of dochter heeft een "eigen pony" de gehele tijd dat u bij ons logeert. Hij of zij kan de hele dag lekker knuffelen, poetsen of wandelen bij ons op het terrein. De kleine ruitertjes in spé kunnen ook rondjes op de pony stappen wel onder begeleiding van u. Uiteraard zitten de cap, poetsspulletjes en een halster bij de reservering in! Huurt u voor minimaal drie dagen uw eigen pony dan mag u het halstertje mee naar huis nemen!

Huur pony per dag: 30 euro
Huur pony per week: 200 euro

Wilt u een pony reserveren? Geef dit dan duidelijk aan bij uw reservering.
Het gaat hier om kleine shetland pony's dus alleen geschikt voor de allerkleinste.
Uiteraard kunnen de grotere kinderen ook rijden. Hiervoor kunt u de manege contacten.

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.