Accommodatie Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh is een sfeervolle 5-sterren manege gelegen aan het prachtige Noord-Hollandse kustgebied. Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter bent, dressuur, springen of recreatief, wij bieden ritten en lessen voor ruiters van alle niveaus.

Door onze unieke ligging hebben wij direct toegang tot bossen, duinen en strand en wij bieden diverse buitenritten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een staprit, bos/duinrit, strandrit, volle maan rit of een mooie dagtocht?

Paardrijvakantie

Wil jij een paardrijvakantie op zijn best beleven? Dan zijn onze ruiterkampen absoluut iets voor jou. Dressuurlessen, springlessen, voltige, pushball en natuurlijk prachtige bos- en strandritten, een ruiterkamp staat garant voor een week vol paardenplezier!

In onze gezellige kantine is het heerlijk vertoeven en onze prachtige accommodatie biedt mogelijkeden tot paardrijweekenden of bedrijfsuitjes.

Duinmanege van Poelenburgh is lid van de Manege & Ruiterbond(M&RB). Daarnaast is de manege in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Erkenningen die aangeven dat wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Kijk voor meer informatie op de website van de manege www.poelenburgh.nl

Prachtige ligging in een bosrijke omgeving!

Unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Mogelijkheid tot paardrijden, wandelen, fietsen en/of mountainbiken of gewoon heerlijk recreëren. Onze  accommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

Het gezellige centrum van het kunstenaarsdorp Bergen en het dorp Schoorl zijn met haar diverse uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, musea  etc op fietsafstand. De "kaasstad" Alkmaar op 15 en Amsterdam op 40 minuten verwijderd van "Accommodatie van Poelenburgh" In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Accommodatie van Poelenburgh beschikt over vijf accommodaties, verdeeld over twee volledig ingerichte appartementen voor vier personen, een groepsaccommodatie voor 16 personen en een groepsaccommodatie voor 32 personen. Beide voorzien van een eigen luxe groepsruimte met prachtige keuken, grote eettafel, zithoek etc. Daarnaast hebben we nog een prachtig luxe boerderij geschikt voor 17 personen welke is voorzien van alle gemakken.